Acısıyla, tatlısıyla 2015’i nihayet uğurladık. Müşterek kanata bakılırsa BU YIL sadece ülkemiz için değil tüm dünya ülkeleri içinde hiç iç açıcı bir yıl olmamıştı. Biz şimdi 2016’ya bakalım.

Bu yıl inşallah ülkemize dünya’da yaşayan toplumlara sağlık, huzur, güven ve mutluluk getirir. Tüm yaşayanların yeni yıldan muhakkak ki bir beklentisi vardır. Müşterek kanı her şeyin daha iyi olmasıdır. Mesela pek çok ünlü kişi 2016’dan ne beklediğini şöyle sıralamaktadır. Megastar TARKAN bilindiği gibi yılbaşında Kıbrıs’ta sahne almıştı.

Yapılan açıklamaya göre genç şarkıcıya işveren Bir milyon 200 bin TL’si ödemiş. Bu rakamı yalanlamayan popstar şimdi Maliye Bakanlığı’nın kendisine çıkartacağı vergi borcunu düşüne dursun aynı şekilde SERDAR ORTAÇ, GÜLBEN ERGEN, SİBEL CAN, EBRU GÜNDEŞ, YEŞİM SALKIM, NÜKET DURU, FERHAT GÖÇER gibi sanatçılarda vergi dairesinin kendileri için çıkartacağı ödeme emrini beklemektedirler.

Alkol alışkanlığından yakasını bir türlü kurtaramayan şarkıcı TEOMAN annesine verdiği sözü tutup içki içmemeye karar vermiştir. Nostalji şarkılarının usta icracısı MUAZZEZ ERSOY bu kez de arabesk şarkılardan oluşan bir albüm yapmak için kolları sıvamıştır.

2016’da piyasaya sürmeyi düşündüğü bu albümde çoğunlukla Orhan GENCEBAY’ın şarkılarına yer verecekmiş.

Delibal adlı filmde sözleri ve müziği Sezen AKSU’ya ait bir şarkıyı okuyan ve birkaç gün öncede klibi çekilen "Mutlu Sonsuz" u ustalıkla okuyan filmin başrol oyuncusu ÇAĞATAY ULUSOY’a şarkı söylemesi için yapılan cazip teklifler karşısında kararsız olduğu ve 2016 ‘da bu konuda ne yapacağını bilmediği söylenmektedir.

Yetenekli sanatçı CEYDA DÜVENCİ, "Selebral Palsi" hastası olan kızı ve bu hastalıktan muzdarip olan çocukların eğitimi için bir okul açmaya karar vermiştir. 2016’da bu arzusunu gerçekleştirecek olan sanatçı gerekli çalışmalara başlamıştır.

Ünlü aktör ENGİN ALTAN DÜZYATAN – NESLİŞAH ALKOÇLAR çiftinin bekledikleri çocukları nihayet dünyaya gözlerini açmıştır.

Emir ARAS adı verilen4 kilo 53 santim boyundaki afacan’a ben bakarım diyen, bu arada anneanne olan Türk sinema dünyasının gerçek sanatçısı HÜLYA KOÇYİĞİT 2016’nın ailelerimize inşallah uğurlu gelir demiştir.

Halen Afrika gezisinde bulunan bu günlerde yurda dönmesi beklenen müzmin bekar KENAN İMİRZALIOĞLU ile uzatmalı sevgilisi SİNEM KOBAL tatil dönüşü İstanbul’da muhteşem bir düğün töreni ile evleneceklermiş.

Umumiyetle sahnelerde türkü okuyan ÇAĞLA ŞİKEL’le çeşitli kanallarda show yapan ALİŞAN’ı önümüzdeki günlerde ilk defa bir korku filminde izleyeceğiz. Geliri Dünya Şehit Çocukları Vakfı’na bağışlanacak olan AZAZİL 2.BÜYÜ adlı filmin iyi hasılat getirmesini isteyen ALİŞAN 2016’dan beklediğim tek şey demektedir. Fatma

Gül’ün suçu ne? Adlı başarılı TV dizisinde usta bir oyun sergileyen, şimdilerde de Muhteşem Yüzyıl-Kösem’de Cennet Hatun karakteri ile seyirci karşısına çıkan ESRA DERMANCIOĞLU’nun şu günlerdeki tek sıkıntısı dizinin beklenen reytinglere ulaşamamış olması. 2016’da onunda beklentisi dizinin ilgi görmesidir.

Doktorların uzun süre yorucu çalışmalar yapmak sıhhatin için hiçte iyi olmaz demelerine karşın ünlü ses EBRU GÜNDEŞ kanal 8’deki programının hayli yorucu olmasına rağmen İstanbul’un elit tabakasının meskeni olan Güney Restaurant’taki çalışmaları büyük beğeni toplayınca işveren sanatçıdan tekrar konserlerine bir süre daha devam etmesini istemeleri sonucu bütün itirazına rağmen üç gece daha bu mekanda konseri vermeye devam edecektir. Doktor kontrolünde çalışmalarını sürdüren sanatçıya para herhalde sıhhatinden daha elzem olmalı ki böylesi bir tehlikeyi göze almaktadır.

"Kocan Kadar Konuş – Diriliş" Filymi için "Gel aşka Gel" adlı bir şarkı yapan NİL KARAİBRAHİMOĞLU geride bıraktığımız günlerde bu güzel eseri için filmin yönetmeni Kıvanç Baruönü’nün yönetiminde klibide çekilmiştir. Nil Karaibrahimoğlu’nun şimdi tek düşüncesi şarkıcının klibinin ve şarkısının beğenilmesidir.

Ünlü Yönetmen Çağan Irmak’ın beyazperdeye sunduğu son filmi olan NADİDE HAYAT adlı filmde başarılı bir kompozisyon sunan DEMET AKBAĞ yeni gelen cazip dizi ve film tekliflerini "yorgunum, dinleneceğim" diye kabul etmemektedir. 2

016’da daha başka projeleri olan değerli sanatçı halen oğlu ile tatil yapmaktadır. Balkan şarkılarının usta yorumcusu SUZAN KARDEŞ bir süredir İzmir’de sahne aldığı bir gece klübünde seslendirdiği balkan şarkıları ile herkesin dikkatini kazanmıştır. 2016’nın uğurlu bir yıl alacağını söyleyen sanatçı "hareketli, hüzünlü balkan şarkılarından oluşan bir albüm yapması için gösterilen ilgiye memnun olduğunu belirtmiştir.

Türk Sanat Müziğinin hala zirvedeki tek sesi olan EMEL SAYIN, FERHAT GÖÇER’le müşterek bir albüm yapmaya karar vermiştir ilkbaharda piyasaya çıkması kararlaştırılan bu albüm daha ziyade hareketli parçalardan oluşacakmış.

Alman asıllı Türk yengemiz WİLMA ELLES başrollerini ENGİN ALTAN ve ESİN CIVANGİL ile paylaştığı Temel adlı filmin çekimi tamamlamışlardır. 5 Şubat’ta vizyona girecek olan yapıt. Temel ile Dursun İstanbul’da adı ile afişlerde yer alacaktır.

2016’dan çok şey bekleyen daha pek çok ünlümüz var. Örneğin Beren Saat Kösem adlı diziyi kurtarmak, Acun Ilıcalı ikinci bir TV Kanalı satın almak, Yıldız Kenter’in Kenter Tiyatrosu binasının sanatsever zenginler tarafından satın alınıp. Halkın hizmetine sunulmasıdır.