Yağışlı havaya rağmen İkizler Parkı'nda buluşan Ayrancı sakinleri, Çankaya Belediyesi'nin düzenlediği "Mahallemi Seviyorum" etkinliğinde gönüllerince eğlenip yeni dostluklar kurdu.

Çankaya Belediyesi'nin mahalle kültürünü hatırlatmak ve komşuluk dayanışmasını güçlendirmek için düzenlediği "Mahallemi Seviyorum" etkinliklerinin altıncısı, yağışlı havaya rağmen güzel bir katılımla Ayrancı İkizler Parkı'nda gerçekleştirildi.

Müzik ve eğlencenin yanı sıra tüm mahallelilerin becerilerini sergilediği bir şenliğe dönüşen etkinlikte, büyükler konserlerle eğlendi; çocuklar kendileri için hazırlanan animasyon gösterileri ve resim çizme etkinlikleriyle mutlu zamanlar geçirdi.

BİN ÇOCUK KOROSU MÜZİSYENLERİ COŞTURDU

Çankaya Belediyesi 1000 Çocuk Korosu müzisyenlerinin verdiği konserlerle eğlenceli zaman geçiren mahalle halkı, müzik ziyafetine halaylarla eşlik etti. Vatandaşların kendi üretimlerini sergileme olanağı da bulduğu "Mahallemi Seviyorum" etkinliklerinde mahalle sakinleri el işi ürünlerden ev yapımı yiyeceklere kadar kendi meziyetlerini sergiliyor ve komşularıyla paylaşıyor; yazar ve ressam mahalleliler de sanatsal ürünlerini, eserlerini tanıtma ve satış olanağı buluyor.