İZMİR  - Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Gaziantepspor'u 1-0 mağlup eden Akhisar Belediyespor, en son 15. haftayı 3. sırada tamamladığı ligde tekrar üçüncü duruma yükseldi.

Lige iyi başlayan ve 15. haftayı lider Beşiktaş'ın 7 puan gerisinde 3. sırada geçen Akhisar Belediyespor, üst üste aldığı kötü sonuçlarla 7. sıraya kadar geriledi. Ancak rakiplerinin de puan kaybetmesiyle üst sıralardan kopmayan Ege temsilcisi, üst üste aldığı 2 galibiyetle yedincilikten üçüncülüğe kadar çıktı.

21. haftayı 10 galibiyet, 6 beraberlik ve 5 mağlubiyetle geçen Akhisar Belediyespor 27 gol atarken, kalesinde 20 gol gördü.

Ege temsilcisinin ara transfer döneminde kadrosuna dahil ettiği Muğdat Çelik, dün Akhisar Belediyespor formasıyla ilk lig maçına çıktı. Muğdat, golle sonuçlanan pozisyon öncesinde ceza alanına yaptığı ortayla gole katkı verdi.

Takımına 3 puan kazandıran Hugo Rodallega, henüz 21. haftada 13. golüne ulaşarak takımın bir sezonda en çok gol atan futbolcusu unvanını ele geçirdi.

Gelecek hafta kendisini 1 puan geriden takip eden Medipol Başakşehir'le karşılaşacak Akhisar Belediyespor, rakibini 21 Şubat Pazar günü saat 15.30'da Manisa 19 Mayıs Stadı'nda ağırlayacak.

Akhisar Belediyespor'da cezalı duruma düşen Kadir Keleş, gelecek hafta forma giyemeyecek.

Bugünü izinli geçirecek Ege temsilcisi, Medipol Başakşehir maçı hazırlıklarına yarın başlayacak.
Editör: TE Bilisim