Haber Merkezi - AKP İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı’nın Monako yat kulübünde yediği ıstakozu sosyal medya hesabından paylaşması sonrası Hüseyin Filiz’in Maldivler tatil paylaşımı da tartışmaların odağında oldu. Filiz’e çok sayıda tepki geldi. Hüseyin Filiz, tepkilere kişisel sosyal medya hesabından “2018 yılında milletvekilliği görevimi tamamladım ve 2018 yılından bugüne kadar belediye başkanlığı dışında hiçbir yerde aktif görevim yok. 40 yıllık sanayici ve iş adamıyım. Ailemle ve torunlarımla yapmış olduğum bir tatil üzerinden maksatlı, haksız ve haddini aşan sözler söylüyorsunuz. Torunlarım hakkında yorumlar yapıyorsunuz, yapmayın” sözleriyle yanıt verdi. 

Birecik Belediye Başkanı, DEM Parti'den istifa ettiğini duyurdu Birecik Belediye Başkanı, DEM Parti'den istifa ettiğini duyurdu

Sözcü’den Tarık Işık’ın haberine göre, Filiz’in plajından fotoğrafını paylaştığı Constance Halaveli Resort, Maldivler’deki en revaçta otellerden biri olarak tanınıyor.

Filiz’in Maldivler sahilinde fotoğraf çektirdiği Constance Halaveli Resort’ta konaklamak kişi başı 8 emekli maaşı tutuyor. 5 gece 6 günlük kişi başı paket tur, 82 bin liradan başlıyor.

Muhabir: Haber Merkezi