Altındağ’da gerçekleştirilen çalışmaları sık sık yerinde inceleyen Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Altındağ genelindeki asfalt çalışmalarını denetledi.

Altındağ Belediyesi’nin internet sitesinden alınan habere göre, Altındağ’da bu zamana kadar 350 km yeni yol açıldığını belirten Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Güneşevler Mahallesi’ndeki yol açma ve asfalt çalışmalarını yerinde denetledi. Mahallenin genelinde bir yandan yol açma ve asfaltlama çalışmalarının devam ettiğini belirten Başkan Tiryaki, bir yandan da bordür ve tretuvar yapım çalışmalarının sürdüğünü söyledi. Tüm çalışmaları yerinde denetleyen Başkan Tiryaki, çalışmaların durumu hakkında bilgi aldı.Devam eden çalışmaların takibi ve denetiminin günlük mesaisi içinde çok önemli bir yeri olduğunu söyleyen Başkan Tiryaki "Hava şartlarının nasıl olduğuna ya da o gün ne kadar yoğun olduğuma bakmaksızın her gün denetimler gerçekleştiriyorum. Altındağ’a yapılan çalışmaları yerinde inceliyorum. Altındağ’ın pek çok noktasında yol açma, asfalt ve tesis yapımı gibi çalışmalar sürerken, bir yandan da yenileri için sürekli fikirler ve projeler üretmekteyiz. Tüm günümüz Altındağ’ın refahı ve Altındağlı vatandaşların daha iyi koşullarda yaşaması için düşünmekle geçiyor." dedi.

2015’te 100 bin ton asfalt dökülecek

Altındağ Belediyesi olarak kaynakları verimli kullandıklarını ve bütçenin yarısını yatırıma harcadıklarını belirten Başkan Tiryaki, "Altındağ bu yatırımlar sayesinde değişiyor ve değişmeye devam edecek." dedi. Asfalt kaplama, bakım onarım ile kaldırım çalışmalarının ilçenin tümünde devam ettiğini belirten Başkan Tiryaki, "Bugüne kadar Altındağ’ın farklı mahallelerine 50 bin ton asfalt atıldı. 50 bin ton asfalt daha atacağız. Altındağ’ın tüm mahallelerine gireceğiz." dedi.