Araç filosunu daha da güçlendiren Altındağ Belediyesi, 23 yeni iş makinesi ve araç satın aldı. Altındağlılara kaliteli hizmet üretebilmek için her yıl araç filosunu yeni araçlarla takviye ettiklerini söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, meclis üyelerinin katıldığı bir törenle yeni araçları görücüye çıkardı.

Altındağ Belediyesi’nin internet sitesinden alınan habere göre, 1 ekskavatör (Kırıcı), 1 bekoloder (Kazıcı), 1 yol silindiri, 1 pnömatik silindir, 1 damperli kamyon, 1 minibüs, 1 anons aracı, 2 çöp kamyonu, 4 yol süpürgesi, 4 kamyonet ve 6 cenaze aracı artık Altındağlılar için hizmet verecek.

3.9 milyonluk dev yatırım

Hizmete giden yolda hiçbir engel tanımayan Altındağ Belediyesi, bünyesine kattığı yeni araçlarla hizmet kalitesini bir kat daha arttırmayı amaçlıyor. En iyi hizmetin en hızlı ve kısa yoldan vatandaşlara ulaşması için her zaman çok çalıştıklarını söyleyen Başkan Tiryaki, yeni alınan araçlarla bu alandaki hizmetlerin daha da hızlanacağını dile getirdi. 23 yeni araçla Altındağ’a 3.7 milyon TL’lik bir yatırım yapıldığını da sözlerine ekleyen Başkan Tiryaki, Altındağ Belediyesi’nin kaynakları doğru ve verimli kullandığını, para sıkıntısı yaşamadığını, bunun da yapılan işlere yansıdığını açıkladı.Başkan Tiryaki, "Altındağ Belediyesi olarak ihtiyacımız olan tüm araçları satın alabilecek güçteyiz. Yıpranmış, eskimiş hiçbir araç kullanmadığımız gibi, kiralama yöntemine de gitmiyoruz. Amacımız, Altındağlı hemşehrilerimize en kaliteli hizmeti zamanında sunmak." diye konuştu.