ANKARA - Çankaya Yardımlaşma ve Ekonomik Dayanışma Derneği’nin (ÇAYED) yardımları, yoksulların yanı sıra eğitime de uzanıyor.

Çankaya Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Çankaya İlçesi Şahinbey İlkokulu Anasınıfı'nın mobilyaları ÇAYED tarafından karşılandı.

Çankaya’da yaşayan ihtiyaç sahiplerine gıda, giyim ve eşya gibi konularda yardımlar sağlayan Çankaya Yardımlaşma ve Ekonomik Dayanışma Derneği, hizmetlerini sürdürüyor. Paylaşma ve dayanışma kültürü ile ihtiyaç sahiplerine ulaşan ÇAYED, aynı zamanda eğitime de destek oluyor.

Miniklerin masa ve sandalyeleri teslim edildi

İlçenin yoksul mahallelerinden Dilekler Mahallesi Güllüce Caddesi’nde bulunan Şahinbey İlkokulu’na destek sunan ÇAYED, anasınıfının mobilyalarını temin ederek okul yetkililerine teslim etti. Miniklere göre masa, sandalye, sıra, dolap gibi ihtiyaçları karşılayan Dernek, anasınıfının eksiklerini giderdi.

Yardımlarını, yaşlı, kimsesiz ve engelli yurttaşlara öncelik vererek sürdüren Dernek, binlerce yoksul vatandaşa destek oluyor. Vatandaşlar ve bağışta bulunmak isteyenler, 474 00 10 numaralı telefondan ÇAYED’e ulaşabilirler.

Editör: TE Bilisim