Haber Merkezi - Hollywood'un bir dönem örnek çifti olarak gösterilen Brad Pitt ve Angelina Jolie'nin hukuk savaşı sürüyor. Miraval Şatosu şaraphanesinin kontrolüyle ilgili hukuk mücadelesi devam ve birbirleri hakkında yaptıkları açıklamalarla konuşulan Pitt ile Jolie yeni bir iddiayla gündemde.

Dışişleri yetkilisinden Kudüs açıklaması: Olay bütün boyutlarıyla araştırılıyor Dışişleri yetkilisinden Kudüs açıklaması: Olay bütün boyutlarıyla araştırılıyor

Brad Pitt Angelina Jolie

Jolie, 2016 yılında uçak yolculuğu yaptıkları sırada Pitt’in kendisine ve yanlarında bulunan çocuklarından birine şiddet uyguladığını iddia etmişti. Jolie'nin yeni iddiasına göre, fiziksel şiddetin 2016'daki uçak olayından "çok daha önce" başladığı belirtildi. Jolie'nin avukatları "Pitt'in Jolie'ye yönelik fiziksel taciz geçmişi ailenin Eylül 2016'da Fransa'dan Los Angeles'a yaptığı uçak yolculuğundan çok önce başlamış olsa da bu uçuş Pitt'in fiziksel tacizini çocuklara da yönelttiği ilk uçuş oldu. Bunun üzerine Jolie onu derhal terk etti" dedi. Pitt'in yakın bir arkadaşı ise, People dergisine bu iddiaların "asılsız" olduğunu belirtti. 

Editör: Haber Merkezi