ANTALYA-İkinci yarı hazırlıklarını Antalya Belek’de devam eden ve günde iki yorucu çalışma yapan Ankaragücü 9 Ocak günü Ankara’ya dönecek. Futbolcuların çalışmalardaki gayreti karşısında mutluluğunu ifade eden Teknik Direktör Kemal Kılıç "Bambaşka bir Ankaragücü olup, ikinci yarıya başlayacağız. Bunun ilk kez Tokatspor maçında ispat edeceğiz. Zira bizlere bel bağlayan yönetici ve taraftarlarımızı artık mutlu etmek istiyoruz" dedi.

Ankara’ya mutlu bir şekilde döneceklerini tekrarlayan Kemal Kılıç şöyle devam etti:"Gerek yöneticilerimiz, gerekse futbolcularım bir dediğimi iki etmiyor. Bu da çalışma şevkimizi artırıyor. Ankaragücü ikinci yarıdaki çıkışı ile istenilen ve özlenen PTT Birinci Ligine çıkacak güçtedir. Futbolcularımız Antalya’daki kampta çok çalışarak yorgun düştüler. Ancak bu çalışmanın meyvasını ikinci yarıda Şampiyonluk kazanarak alacağız."

Bu arada Ankaragücü’nde alt yapıda bulunan tüm futbolcular Hacettepe üniversitesinde kontrolden geçirildi. Alt yapı futbolcularının boy, kilo ve oturma boyları tespit edilirken, fiziksel gelişimleri ise öğrenildi.