ANKARA- Kış mevsiminin sonuna gelindiği bu günlerde, havaların ısınmasını fırsat bilen Başkentliler, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin dev parklarını doldurdu.

Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, dört mevsim ayrı bir renk ve güzellikle Başkentlileri karşılayan rekreasyon, mesire alanları ve parklar, cıvıl cıvıl oldu.

Huzurlu bir hafta sonu için Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin "Göksu Park, Mogan Park, Gençlik Parkı, 50. Yıl Parkı, Mavi Göl, Harikalar Diyarı, Dikmen Vadisi ve Altınpark" rekreasyon alanlarını tercih eden Başkentliler, güneşin tadını çıkardı. Parklar içindeki barbekü alanlarında aileleri ve dostlarıyla piknik yapanlar, bir yandan da Göksu Park, Harikalar Diyarı, Mavi Göl, Mogan Park ve Altınpark'ta sahilde yürüyüş yapıp, deniz bisikletlerine binerek, keyifli bir pazar günü geçirmenin tadına vardılar. Her yaştan insana rahatça eğlenip dinlenme imkanının sunulduğu Mavi Göl’de bazı vatandaşlar da balık tuttu. Göksu Parkı’nda ağaçların oluşturduğu koridorlarda yürüyen çiftler, bisikletli ve patenli çocuklar, Mogan Park’taki sazlıklar arasında sohbet ederek, bahara "merhaba" dedi.

Editör: TE Bilisim