Okçulukta İzmir'deki Nursen Çokak Açık Hava Türkiye Şampiyonası tamamlandı Okçulukta İzmir'deki Nursen Çokak Açık Hava Türkiye Şampiyonası tamamlandı

Antalyaspor'da sezon sonunda görevinden ayrılacağını açıklayan teknik direktör Sergen Yalçın'ın yerine gelen isim şekilleniyor. İddiaya göre Sergen Yalçın'ın yerine gelecek olan isim, Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Alex de Souza oldu. Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Antalyaspor yönetimi, Fenerbahçe'nin efsane ismi Alex de Souza ile prensipte anlaşma sağladı.

Teknik direktörlük kariyerinde Sao Paulo U20 takımı ile Avai'yi çalıştıran 46 yaşındaki de Souza, yeni sezonda Antalyaspor'da görev yapacak. Alex de Souza'nın yardımcı antrenör olarak, daha önce Türkiye'de iz bırakan Brezilya asıllı Türk futbolcu Mehmet Aurelio'yu görevlendirdiği belirtildi. Ayrıca Antalyaspor'un köklü taraftar grubu 07 Gençlik, sosyal medya hesabından konu ile ilgili ilk paylaiımı yaptı. 07 Gençlik X paylaşımında, "Hoş geldiniz Alex De Souza ve Mehmet Aurelio, birlikte harika işler başaracağımıza inanıyoruz" ifadesini kullandı.

Editör: Deniz Ali Tatar