ANKARA - Mevsim koşullarının normale dönmesiyle birlikte, Altındağ’ın genelinde geniş çaplı asfalt çalışması başlatan Altındağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Battalgazi Mahallesi’ne geçti. Battalgazi Mahallesi 1039, 1041, 1047 sokaklarda asfalt çalışması gerçekleştiren ekipler, daha sonra ise 932’nci sokakta asfalt çalışması gerçekleştirdi. Mahalledeki diğer sokaklarda ise bakım ve onarım çalışması gerçekleştiren ekipler, mahalle sakinlerinden tam not aldı.

Yollara yaz bakımı

Altındağ Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, gerçekleştirilen çalışmalarda önce eski asfalt tamamen söküldü, daha sonra sokaklara baştan aşağı yeni asfalt döküldü. Altındağ Belediyesi tarafından sokağa atılan 8 ile 10 santimetre kalınlığındaki asfalt ile ulaşımı daha kolay hale geldi. 1 finişer, 1 boya kazanı, 1 silindir ve 1 kesici ile gerçekleşen çalışmalar bölgeye bambaşka bir hava kattı. Bölgedeki asfalt çalışmaları için 700 tona yakına asfalt harcandı.

"Sırayla tüm mahallelere gireceğiz."

Başkan Veysel Tiryaki, asfalt kaplama, bakım ve onarım çalışmalarının Altındağ’ın diğer mahallelerinde de gerçekleştirileceğini belirtti. Altındağ’ın gelişen yüzüne uygun, modern ve bakımlı yollar yaptıklarını söyleyen Başkan Tiryaki, asfalt çalışmalarının Ramazan ayında da tüm hızıyla devam ettiğini vurguladı. Sadece yol açmakla kalmadıklarına da dikkati çeken Başkan Tiryaki, kaldırım, asfalt kaplama ve bakım onarım çalışmaları yürüttüklerinin de altını çizdi.

Editör: TE Bilisim