Haber Merkezi - Bir dönemin efsane komedi dizisi "Avrupa Yakası" nın yeniden çekileceği ve izleyiciyle buluşacağı iddiaları, sosyal medyayı karıştırdı. Konu hakkında açıklama yapan dzinin yazarı Gülse Birsel ise, iddialar hakkında açıklama yaptı. 2004 yılında başlayan, 6 sezon süren ve 2009 yılında final yapan dizi, bir döneme damga vurmuştu.

Avrupa Yakası

Yaşlı Destek Programı'na (YADES) başvurular başladı! YADES başvurusu nasıl yapılır? Yaşlı Destek Programı'na (YADES) başvurular başladı! YADES başvurusu nasıl yapılır?

Dizinin senaristliğini yapan Gülse Birsel ise, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada dizinin geri döneceği iddialarını yalanladı. Gürsel, iddiaları şu paylaşımla cevapladı: Avrupa Yakası geri dönüyor” haberi palavra. Haberi uyduran bir de karakterler boşanmış mı, çocukları var mı, hangi oyuncular olacak, ne zaman sete giriyoruz filan uzuun uzun sallamış. Sabahtan beri sevinçle arayan eşe dosta yaşattığım hayal kırıklığı için özür dilerim."

Bu iddialar daha önce de ortaya çıkmış ve konu dizi oyuncularından Sarp Apak'a sorulmuştu. Apak konu hakında, şunları yanıtlamıştı:  "Öyle bir şey yok. Gülse Birsel yeni bir iş yapacağı için belki onunla ilgili bağdaşlaştırmışlardır. Gülse beni ne zaman çağırsa, oradayım. Onunla başka bağım var. Ama her projede beraber olmamız ne kadar doğru? Ara ara buluşup, yine güzel işler yapacağız."

Editör: Haber Merkezi