ANKARA - Etimesgut Belediyesi Göktürk Aile Yaşam ve Eğitim Merkezi; hamam, havuz, kişisel bakım, spor, eğitim ve oyunu aynı çatı altında sunuyor. Güzellik merkezinden ayda 1300, diğer yaşam alanlarından 8 bin kişi yararlanıyor.

Etimesgut Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Etimesgut Belediyesi’nin Göktürk Aile Yaşam ve Eğitim Merkezi bünyesinde hizmet veren güzellik merkezinden bir ayda 1300 kadın yararlandı.

Merkeze gelen kadınlar, kuaför ve cilt bakımının yanı sıra havuz, sauna ve spor imkanı da buluyor. Sağlıklı ve güzel bir görünüm için Göktürk Aile Yaşam ve Eğitim Merkezi'ni keşfeden kadınların sayısı her geçen gün artıyor. Merkezi'nin bütün hizmetlerinden yararlananların sayısı ayda 8 bini aşıyor. Yılda 100 bin kişinin hizmet aldığı merkez, Ankara'nın en gözde tesisi oldu.

6 BİN ÜYESİ VAR

Perşembe günü genel temizlik ve bakımı nedeniyle kapalı olan tesis, haftanın 6 günü başkentlilere hizmet veriyor. 6 bini aşkın üyesi bulunan merkez, 7’den 70’e toplumun tüm kesimlerine hitap eden donatıları barındırıyor.