Kasımpaşa'nın yeni transferi Aydın Yılmaz, lacivert-beyazlı kulübü yeniden çıkış yapabileceği en iyi yer olduğu için tercih ettiğini söyledi

Kasımpaşa Kulübü’nün resmi internet sitesine açıklamalarda bulunan Aydın, teknik direktör Rıza Çalımbay’ın transferinde etkili olduğunu vurgulayarak, "Kasımpaşa’yı tekrardan çıkış yakalayabileceğimi düşündüğüm için tercih ettim. Burası benim bu hedefimi gerçekleştirebilmek için iyi bir kulüp. Hedefleri olan bir kulüp, en büyük tercih nedenim bu oldu" diye konuştu.

Bu sezon devamlılığı sağladıktan sonra yeniden milli takıma seçilmeyi hedeflediğini aktaran Aydın, "Maç kondisyonu kazanıp, performansımı en yükseğe çıkararak, yeniden milli takıma çağrılmak istiyorum" ifadesini kullandı.

Aydın Yılmaz, lacivert-beyazlı takımın Avusturya kampını değerlendirerek, "Kampta yoğun şekilde çalışıyoruz. Çok güzel bir arkadaşlık ortamı var. Takım olarak hem keyifli hem de çok istekliyiz. Kampı en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Şu ana kadar her şey çok güzel geçiyor" şeklinde konuştu. Kasımpaşa’da güzel bir ortamla karşılaştığını anlatan deneyimli oyuncu, futbolcular, teknik heyet ve yönetimin beraberlik içinde çalıştığını sözlerine ekledi.