ANKARA - Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel son 7 yılda ilçeye 9 eğitim merkeziyle birlikte 27 tesis kazandırdı. Yatırımlar ilçenin cazibesini artırdı, değer kattı.

Etimesgut Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, belediye hizmet ve yatırımlarıyla ilgili bilgi verdi. Belediye bütçesini en verimli şekilde kullanarak hizmet ve yatırıma dönüştürdüklerini kaydeden Demirel, "Şehrimizi daha yaşanabilir hale getirmek ve hemşehrilerimizin yaşam kalitelerini daha da artırmak adına birçok yatırım gerçekleştirdik" dedi.

BÜYÜK YATIRIMLAR YAPTIK

İlçenin nüfus artış hızına işaret ederek Etimesgut'taki değişime vurgu yapan Demirel, "Etimesgut her yönüyle cazibe merkezi haline geldi. Vatandaşlarımız Etimesgut'ta yaşamayı tercih ediyor, nüfusumuz artıyor. Bu olguyu değerlendirirken belediye hizmet ve yatırımlarını asla göz ardı edemeyiz. İlçenin son 7 yılda aldığı hizmetlere baktığımızda bu gelişimi doğru algılayabiliriz. 2009 ve 2014 yıllarında 2. ve 3. kez belediye başkanlığı görevine seçiliğimden bugüne Etimesgut'a 27 tesis kazandırdık. Bu çok ciddi bir rakamdır. Bir yandan belediyenin rutin işleyişini yürütürken, bir yandan da yatırım yapmak önemli bir şeydir. Ve bunları yaparken de gayrimenkul satışı yapmadık. Sadece mevcut kaynaklarımızı en rantabl şekilde değerlendirdik" diye konuştu.

HER ALANDA HİZMETLER

Başkan Demirel, ilçenin ve vatandaşların istek ve ihtiyaçlarını iyi tespit ederek, doğru ve yerinde yatırımlar yaptıklarının altını çizerek, şunları söyledi: "Etimesgut'ta artık herkese hitap eden onlarca sosyal ve kültürel donatılar var. İlçemizde olimpik havuzlar, emekli konakları, kreşler, tiyatro, konser ve sergi salonları, eğitim alanları, sinema salonları, kafeteryalar ile her yaş grubuna hitap eden aktivite alanları hizmet veriyor. Çocuklarımızın, gençlerimizin, kadınlarımızın, emeklilerimizin, engellilerimizin, yaşlılarımızın, işsizimizin, dar gelirlilerimizin, yani bütün hemşehrilerimizin istek ve ihtiyaçlarını düşünerek hizmetlerimizi geliştirmeye devam ediyoruz".
Editör: TE Bilisim