ANKARA - Polatlı insanının derdini kendi derdi bilip, çözümler üreten Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, sabah mesaiye taksiyle geldi. Taksici esnafının gözünden Şehrini tanımak ve onların sorunlarını birinci elden duymak isteyen Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, Polatlı Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İsmail Tarhan’la birlikte Gül Taksi aracıyla şehir turu attı.

Oda Başkanı İsmail Tarhan ve Gül Taksi şoförlerinden Recep Kaynak’la şehir turu atan Başkan Yıldızkaya, yakından bildiği tanıdığı Polatlı’ya ilişkin farklı görüşleri dinleme fırsatı buldu.

Polatlı Gar yanında Gül Taksi Durağında, esnafla kahvaltı yapan Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, ‘’Ulaşım sektörünün fedakâr neferlerinden taksici esnafımızın sorunlarını yakından dinleme fırsatı bulduk. Onlarla istişare halinde onların Belediyemizi ilgilendiren sorunlarına çözümler geliştirdik. Esnafımızın talepleri doğrultusunda İhtiyacı olan taksi duraklarını yenileyeceğiz ve yeni duraklar yapacağız.’’ dedi.

Polatlı Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı İsmail Tarhan, Şehirde taksilerin ne kadar güvenilir olduğunu belirtmek için protokol üyelerini evlerinden işyerlerine taşıma uygulaması başlattıklarını, Başkan Yıldızkaya’nın da bu çalışmaya katıldığını söyledi. Başkan Yıldızkaya’ya teşekkür eden Tarhan, ‘’ Belediye Başkanımızla Ulaşım Sektörümüzün sorunlarını görüşmek, isteklerimizi birinci elden iletmek fırsatı bulduk. İçimizden birisi olan Mürsel Başkanımıza duyarlılığı nedeniyle teşekkür ediyorum’’ ifadelerini kullandı.