Eski Parlamenter, Vali ve Emniyet Genel Müdürlerinden Saffet Arıkan Bedük, Gazeteciler Cemiyeti Onursal Üyeliğine seçildi. Cemiyetimiz Lokalinde düzenlenen törende konuşan Başkan Nazmi Bilgin, Bedük ile gazeteciler arasında uzun zamana dayalı bir yakınlık oluştuğunu belirterek, " Saffet Arıkan Bedük Valiliği, Emniyet Genel Müdürlüğü ve parlamenterliği dönemlerinde basına hep destek olmuş, güzel dostluklar kurmuş, her zaman içimizden birisi olmuştur" dedi. Bedük de yaptığı konuşmada, ilk ödülünü Gazeteciler Cemiyeti tarafından "Yılın Bürokratı" seçilerek aldığını, törenin de bu salonda yapıldığını belirterek, "üyelerinin büyük bölümü çok sevdiğim dostlarım olan Gazeteciler Cemiyetinin onursal üyesi olmaktan büyük mutluluk duydum" dedi.

Törende Başkan Bilgin, Saffet Arıkan Bedük’ün üyelik beratını ve üye kartını verdi, Başkan Vekili Savaş Kıratlı da Bedük’e Gazeteciler Cemiyeti rozetini taktı.

Törende, Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı ve Ertürk Yöndem ile Mali Sekreter Mustafa Yoldaş, Yönetim Kurulu üyeleri Yusuf Kanlı, Güray Soysa ile üyelerimiz; Okay Göçer, İsmet Solak, Tuncer Özbaykal, Ali Topçu ve Mustafa Salihoğlu da bulundu.