ANKARA - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, Zaman gazetesine kayyım atanmasına tepki göstererek, "Yüzde 50’si hükümet, diğer herkes düşman, hain, terörist, bu olmaz. 80 milyonluk ülkede 40 milyon terörist olmaz." dedi.

Zaman Gazetesi'ne kayyım atanmasını değerlendiren Bekaroğlu, Türkiye’de karanlık bir dönemin başladığını söyledi. Muhalif olan bütün seslerin susturulduğunu kaydeden Bekaroğlu, "En son Zaman Gazetesi.. daha sonra kime gidecek, bunu da kimse kestiremiyor. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak bunu kabul etmiyoruz, yanlış görüyoruz. Bu baskıyla kalan kim olursa olsun düşünce ve ifade özgürlüğünü, medya özgürlüğünü savunmak adına bunların karşısında duruyoruz. Mağdur olanların da yanında yer alıyoruz." ifadelerini kullandı.

"80 MİLYONLUK ÜLKEDE 40 MİLYON TERÖRİST OLMAZ"

Bekaroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Türkiye bu gidişi sürdüremez. Yüzde 50’si hükümet, diğer herkes düşman, hain, terörist, bu olmaz. 80 milyonluk ülkede 40 milyon terörist olmaz. Hükümet akıl dışı bir şey yapıyor. Bir gün duvara çarpacak." şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim