Uluslararası Akdeniz Yat Şampiyonası başladı Uluslararası Akdeniz Yat Şampiyonası başladı

Haber Merkezi - Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında sahasında Beşiktaş, Antalyaspor'u konuk etmeye hazırlanıyor. Yarın akşam Tüpraş Stadyumu'nda oynanacak maç, saat 20:30'da başlayacak ve hakem Burak Pakkan olacak. Beşiktaş'In hedefi ise, Antalyaspor'u yenerek kötü gidişi de durdurmak ve moral kazanmak.

DHA'nın haberine göre ise Beşiktaş'ta Antalyaspor maçı öncesinde bazı sakatlıklar bulunuyor. Sakatlığını henüz atlatamayan Salih Uçan, kesin olarak maçta olmayacak. Gaziantep maçında sakatlanan Al Musrati ise, henüz idmana çıkmadı ve yarın oynayamayacak muhtemel isimler arasında. Ayrıca yine Gaziantep maçında 4. sarı kartı görerek cezalı duruma düşen Necip, Masuaku ve Ghezzal ise maçta olmayacak isimler arasında. Teknik direkör Fernando Santos'un, defansta Necip'in yerine İngiliz stoper Worrall'u, Masuaku'nun yerinde de Kazak oyuncu Bakhtiyor'u oynatması planlanıyor. Santos ayrıca, orta sahada Musrati'nin yerine Amartey'e görev vermeyi düşünüyor.

Siyah-beyazlıların muhtemel 11'i ise; Mert, Onur, Worral, Colley, Bakhtiyor, Amartey, Gedson, Muci, Rashica, Cenk ve Semih olacağı düşünülüyor.

Editör: Haber Merkezi