Haber Merkezi - Ticaret Bakanı Ömer Bolat, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İstanbul Beşiktaş'ta tadilat çalışmaları sırasında çıkan yangında hayatını kaybeden 29 işçinin ailelerine destek olmak amacıyla düzenlenen E-Birliktelik Yardım Kampanyası'nın sonuçlarını duyurdu.

14.5 milyon TL'lik yardım toplandı

Bakan Yerlikaya: Sosyal medya üzerinden terör propagandası yapan 58 şüpheli yakalandı Bakan Yerlikaya: Sosyal medya üzerinden terör propagandası yapan 58 şüpheli yakalandı

Açıklamaya göre, kampanya kapsamında toplanan 14.5 milyon TL'lik yardım bugün itibarıyla İstanbul Valiliği'ne teslim edildi. Bakan Bolat, İstanbul Valiliği'nin acılı ailelere eşit miktarda bu yardımı hemen dağıtacağını belirtti. Ayrıca, yangında hayatını kaybeden işçiler için rahmet, ailelerine sabır diledi ve toplanan desteğin ailelerin acılarını bir nebze olsun hafifletmesini temenni etti.

Ticaret Bakanı Bolat, ayrıca bu elim olayın aydınlatılmasını ve sorumluların adalet önüne çıkarılmasını umduğunu, benzer trajedilerin tekrar yaşanmamasını dilediğini ekledi. Kampanyaya destek veren TOBB E-Ticaret Sektör Meclisi üyesi işletmelere ve Meclis Başkanı Ozan Acar'a teşekkürlerini iletti.

Editör: Haber Merkezi