Mevsim şartlarının izin vermesi nedeniyle Kasım ayına dek sürecek olan asfalt sezonunda toplam 130 bin ton asfalt serme hedefi koyan Çankaya Belediyesi, hedefinin yarısına ilk 45 günde ulaştı bile.

Çankaya Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, kentin dört bir köşesinde asfalt kaplama çalışmalarına hız veren Çankaya Belediyesi, 45 gün önce başlayan sezonda, Kasım ayına dek sürecek çalışma hedefinin yarısına ulaştı.Bu sezonda 130 bin ton asfalt kaplama hedefi koyan Belediye, tüm semtlerde başlattığı yoğun çalışma ile hedefin yarısını 45 günde tamamladı. Çankaya’nın doğu ve batı aksında koordineli bir çalışma yürüten ekipler, her hafta iki semtin sokaklarında tam kaplama; dört semtte de bakım-onarım çalışmaları yaparak sezon sonuna kadar sokakların asfalt sorununu bitirmek için çalışıyorlar.

Renkli asfalt kaldırımda geçen senenin rakamları şimdiden yakalandı

Çankaya Belediyesi, ilk kez önceki yıl denenen ve 37 bin m² serilen renkli asfalt kaldırım çalışmalarında hedef büyüttü. Geçen senenin rakamlarını şimdiden geçen ekipler, bu yıl 32 mahalle ve 299 sokakta 215 bin m² renkli desenli asfalt kaldırım çalışması yapacak.