ANKARA - Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Ankara Şubesi yöneticilerini makamında kabul ederek bir süre görüştü.

Çankaya Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, ÇYDD Ankara Şube Başkanı Ayfer Yüksel ve Yönetim Kurulu Üyelerini makamında konuk etti. Ziyarette ÇYDD’NİN 25. Yılını kutladıklarını ve kutlama törenini Ankara Garı önünde yaşanan terör saldırısı nedeniyle iptal ettiklerini belirten Ankara Şube Başkanı Ayfer Yüksel,  Alper Taşdelen’i ziyaret ederek Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne desteklerinden dolayı teşekkür belgesi sundu.

Çankaya Belediyesi’ni yakın paydaşları arasında gördüklerini ifade eden Ayfer Yüksel, ÇYDD’nin "Anadolu’da Bir Kızım Var" ve "Bir Işık da Siz Yakın" projelerinden söz etti. Belediye ile birlikte çağdaş yaşam adına ortak projeler geliştirmek istediklerini dile getiren Yüksel, Türkiye’de öncü dünyada örnek bir dernek olarak faaliyet gösterdiklerini kaydetti.

Ziyaretin kendisini çok mutlu ettiğini, çağdaş yaşam ve kadınların mesleki-sosyal gelişimleri için Belediye olarak da birçok projeyi hayata geçirdiklerini belirten Alper Taşdelen, üniversite öğrencilerine yönelik Çankaya’nın Filizleri projesi ile öğrenci ve öğrenci okutmak isteyen apartman yönetimi arasında köprü kuracaklarını söyledi. Taşdelen, ÇYDD’nin çalışmalarına ve ortak geliştirecekleri projelere seve seve destek vereceğini de sözlerine ekledi.