ANKARA - Çankaya Belediyesi bir yandan ilçe genelindeki okulların iyileştirme çalışmalarını yürütürken diğer yandan da bünyesinde bulunan kreş ve etüt merkezlerini tadilattan geçiriyor.

Çankaya Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, uygun ücret ve kaliteli hizmet anlayışı ile vatandaşların yoğun talebiyle karşılaşan kreşler ve etüt merkezlerindeki tadilat çalışmalarını yerinde gözlemleyen Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Eylül ayının sonunda yeni eğitim ve öğretim dönemine hazır hale gelecek olan 11 kreş ve 3 etüt merkezinde çatı onarımından fayans döşemesine sınıfların tadilatından boya badanaya kadar kapsamlı ve hummalı bir çalışma yapılıyor.

Uzman kişi ve eğitmenlerin hizmet verdiği ve her yıl 1.400 çocuğun yararlandığı kreş ve etüt merkezlerini daha iyi hale getirmek için çalışan ekipler, eğitim yuvalarını yeni döneme hazır hale getirmek için var güçleriyle çalışıyorlar.

Kreşleri Çankaya’ya yakışır hale getiriyoruz

Çalışmaları yerinde inceleyen ve işçilerle sohbet eden Belediye Başkanı Alper Taşdelen, "Kreşlerimizin eksiklerini tamamlayarak geleceğimiz olan çocukların daha iyi eğitim almalarını sağlıyoruz. Çocuk merkezli, yaratıcılığı destekleyen kreşleri Çankaya’ya yakışır hale getirmek için çalışmalarımız bundan sonra da devam edecektir"

Editör: TE Bilisim