Çankaya Belediyesi, vatandaşların talep ve şikayetlerine daha hızlı çözmek için Zabıta hizmetlerinde kapasiteyi artırdı. Belediye, Zabıta’nın mevcut araçlarına 8 yeni araç dahil ederek, araç filosunu güçlendirdi.

Çankaya Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Çankaya Belediyesi, vatandaşlara daha hızlı hizmet vermek için mevcut hizmet imkanlarını güçlendirmeye yönelik çalışmalar yapıyor. İlçe sakinlerinin refah, sükunet ve huzur içinde olabilmeleri için 24 saat hizmet veren Zabıta’nın araç filosu güçlendirildi. Daha hızlı iletişim ve söz konusu vakaya ilişkin müdahalenin ivedi bir şekilde yapılabilmesini dikkate alarak çalışmalarını yürüten Belediye, Zabıta hizmetlerinde kullanılacak araç sayısına yenilerini ekledi.

 SÜREKLİ DENETİM YAPILIYOR

Yeni araç filosu ile hizmette bir adım öne geçerek hizmet kalitesini her alanda artırmayı amaçlayan Çankaya Belediyesi Zabıta ekipleri, esnaf denetimleri, Pazar yeri güvenliği, işletme işgaliyeleri gibi denetimlerinin yanı sıra haksız rekabete yol açan afiş, pankart, tabela gibi materyallerin kontrolünü de rutin olarak gerçekleştiriyor. Halk sağlığını tehdit eden seyyar satıcıların faaliyetlerini önlemeye yönelik denetimlerini de sürdüren ekipler, vatandaşın olumsuzluk yaşadığı hallerde Zabıta Müdürlüğü’nün 230 75 51 numaralı telefona ihbarda bulunabileceklerini bildirdiler.