ANKARA - Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen tarafından başlatılan Ayın Personeli ve Emeklilere Plaket töreninde emekçiler teşekkür plaketlerini Başkan Taşdelen’in elinden aldılar. Emeğin değer bulması çalışanları olduğu kadar yöneticileri de mutlu ediyor.

Çankaya Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, emeğin en yüce değer olarak kabul gördüğü Çankaya Belediyesi’nde geleneksel hale gelen "Ayın Personeli ve Emeklilere Teşekkür" uygulaması bu ay 11 personeli ve tüm kademelerdeki yöneticileri, Başkan Alper Taşdelen’in makamında bir araya getirdi. "Ayın Personeli",  bu ay da 8 farklı müdürlükten seçilirken, 3 müdürlükten ise emekliliğe ayrılanlar uğurlandı.

Belediyenin son iki yıldaki çalışmalarının dikkate alınması halinde önümüzdeki yılların belediyenin altın çağı olacağına inandığını belirten Taşdelen, "Başkanından çalışanına hepimiz elimizi taşın altına koyup fedakarca çalışıp güzel işlere birlikte imza atacağız. Emeğin hiçbir zaman görmezden gelinemeyeceğini bilmenizi isterim.  Başkanından çalışanına gurur duyulacak bir belediye yaratma çabanızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum, başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.

YÖNETİCİLER PERSONELLE GURUR DUYUYOR

Ayın personelleri bu ay, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler, Çevre Koruma, Fen İşleri, İmar ve Şehircilik, İnsan Kaynakları ve Eğitim, Kültür Sosyal, Mali Hizmetler, Temizlik İşleri müdürlüklerinden seçildi. Başkan Taşdelen’in teşekkür belgelerini takdim etmek için personeli davet ettiği sırada yöneticiler de çalışanlarının ödül alma gerekçesini sunarak, her bir personelin yönetici, personel ve vatandaşlar tarafından da takdir edilmesinin önemli olduğuna vurgu yaptılar.

 EMEKLİLERE YENİ YAŞAMLARINDAN BAŞARILAR DİLEDİ

Her ay düzenlenen ayın personeli etkinliğinde bu ay da emekliye ayrılanlar vardı. Taşdelen, yıllarca Belediyede çalışarak emekliye ayrılan çalışanlara emeklerinden dolayı teşekkür etti. Taşdelen ayrıca, Çankaya Belediyesi’nin marka değerini her geçen gün daha da yükselteceklerini belirterek, "Emeklilik sonrasında da gurur duyacağınız belediyenizi sizlerin bıraktığınız yerden daha yukarıya taşımak için bizler de var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Plaket ve teşekkür belgelerini alan personelle tek tek fotoğraf çektiren Taşdelen, emeklilere yeni yaşamlarında başarılar dilerken, çalışanlara örnek çalışmaları için tekrar teşekkür etti.