ANKARA - Çankaya Belediyesi Gündüz Bakımevleri ve Etüt Merkezlerindeki çocuklar, üç boyutlu animasyon filmi izleyerek keyifli anlar yaşadılar.

Çankaya Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Çankaya Belediyesi Gündüz Bakımevi ve Etüt Merkezlerindeki çocuklar, eğitimlerinden arta kalan zamanlarını sosyal aktivitelere ayırıyor. Müze, tiyatro, sergi gibi kültürel ve sanatsal etkinliklere katılan çocuklar, son olarak bir alışveriş merkezinin sinema salonunda üç boyutlu animasyon tarzındaki "İyi Bir Dinozor" adlı filmi izleyerek güzel bir gün geçirdiler.

Disney Pixar Animasyon Stüdyoları tarafından hazırlanan 2015 yapımı filmde Arlo adındaki Apatosaurus türündeki bir dinozorun hikayesi anlatılan filmde çocuklar, patlamış mısır eşliğinde birlikte sinemada sosyalleşme imkanı buldular.

"Dinozorlar yok olmasaydı dünya nasıl bir yer olurdu?" sorusunu keyifli bir anlatımla irdeleyen filmde Arlo’nun destansı yolculuğuna 3 boyutlu gözlüklerini takarak tanıklık eden çocuklar, animasyon filmi izlemenin mutluluğunu yaşadılar.