Haber Merkezi - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Muğla'da yaptığı konuşmada, "Bu sefer bölünmek ve ayrı düşmek var mı?" diye sordu.

Özgür Özel, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri kapsamında çalışmalarını Muğla'nın Ortaca ilçesinde sürdürdü.

"Bu sefer sandıkta hep beraber kol kola olacağız" diyen Özel,  Ortaca'ya Evren Tezcan'ı belediye başkanı yapacaklarını vurguladı. 

Muğla'da yaşayan insanların en çok Ahmet Aras'ı istediğini söyleyen Özel, "Bodrum'da başarılı işler yaptı. Muğlalılar anketlerden en çok onu istediler ve belediye başkan adayımız oldu. 3 gün sonra inşallah Muğla'nın yeni büyükşehir belediye başkanı Ahmet Aras olacak" dedi.

Öte yandan, orman köylülerinin hükümetin yok saydığı bir grup olduğuna dikkat çeken Özel, 500 bin orman köylüsünün 3,8 miyar lira devletten alacağı olduğuna değindi. 

Kızılcahamam Belediye Başkanı Acar'dan Kral Havuzu'na davet Kızılcahamam Belediye Başkanı Acar'dan Kral Havuzu'na davet

Bu yıl enflasyonun yüzde 120, TÜİK'e göre ise yüzde 68 olduğunu belirten Özel, sözlerini şöyle sürdürd:

"Ancak orman köylülerinin yaptıkları hizmet karşılığı aldıkları zam sadece yüzde 20. Orman köylüsü 30 gün çalışsa 9 bin lira alıyor. Bugün Türkiye'de emeği en çok sömürülen, devlet tarafından hiç görülmeyen ve sesini duyuramayan bir kitle. Seçimlerden sonra Muğla Büyükşehir ve Ortaca başkanımız hep beraber orman köylüsü için ne yapabiliyoruz diye çalışacağız. Onların sesini tüm Türkiye'ye duyuracağım." 

Editör: Haber Merkezi