Haber Merkezi - Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre, saat 03.25’te Elazığ'da 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 13.83 kilometre derinliğinde meydana geldiği bildirilen deprem, çevre illerde de hissedildi. Öte yandan, ilk belirlemelere göre şu ana kadar herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığı belirtildi.

Elazığ Valisi Ömer Toraman, 'X'  hesabından yaptığı açıklamada, şu ana kadar depremle ilgili herhangi bir ihbarın gelmediğini belirterek, "Kıymetli hemşehrilerim, meydana gelen deprem nedeniyle şu ana kadar ilgili birimlerimize intikal eden herhangi bir ihbar bulunmamaktadır. Saha taramalarımız devam ediyor. Geçmiş olsun" ifadelerine yer verdi. 

Elazığ Valiliği’nden yapılan açıklamada ise "Deprem sonrası 03.45 itibariyle ilimizdeki AFAD, 112 ihbar hatlarına herhangi bir hasar ihbarı yapılmamıştır. Bütün birimlerimiz depremin ilimizdeki etkilerini yakından takip etmektedir" denildi.

Muğla'da iki minibüsün çarpıştığı kazada 4'ü ağır 14 kişi yaralandı Muğla'da iki minibüsün çarpıştığı kazada 4'ü ağır 14 kişi yaralandı

Editör: Haber Merkezi