ANKARA - 2016 yılı Emlak Vergisi birinci taksit ödemeleri başladı. Mükellefler 31 Mayıs Salı gününe kadar vergilerini ödeyebilecekler.

Etimesgut Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Etimesgutlu mükellefler, vergilerini Etimesgut Belediyesi Hizmet Binası, Eryaman ve Elvankent Tahsilat Bürolarının yanı sıra e-belediye sistemi ile internet üzerinden ödeyebilecekler. Tahsilat bürolarına uzak noktalardaki mükellefler mobil-vezne aracılığıyla ödemelerini yapabilecekler.

EN KOLAY YOLU: E-BELEDİYE

Etimesgutlular, vergilerini belediyeye gelmeden www.etimesgut.bel.tr adresinden yatırabilecekler. Vatandaşlar belediyenin sitesine girdikten sonra ana sayfadaki "e-belediye" linkine, daha sonra sicil no ile on-line ödeme kısmına tıklamaları yeterli olacak. Site üzerinden kredi kartıyla ödemeler güvenli bir şekilde yapılabilecek.

MOBİL VEZNE

Etimesgut Belediyesi, Mobil Vezne aracı Eskişehir yolu güzergahındaki mahallelerde hizmet verecek. Belediye tarafından duyurulacak tarih ve saatlerde mükellefler vergilerini mobil vezneye de yatırabilecekler. Ödemelerin son gününün 31 Mayıs Salı günü olduğunu hatırlatan yetkililer, vatandaşların ödemelerini son güne bırakmamaları konusunda uyardılar.

Editör: TE Bilisim