EMOK (Engelsiz Motor Sporları Kulübü) yıllar önce motor sporlarına gönül vermiş insanların hayalleriyle kuruldu. "Hayat Yarışında Engelleri Kaldırıyoruz"  sloganıyla çıktığımız yolculuğumuzda yeni bir hikaye yazıyoruz. Daima engellilerinde motor sporları içerisinde var olabileceğini söyledik. Sporun her branşında yer aldık. Şimdi sıra arkadaşlarımızla yarışmakta. Uzun zamandır hazırlıklarını yaptığımız "Engelsiz Slalom" 29 Ekim 2015 Perşembe günü start alıyor. ANOK (Ankara Otomobil Sporları Kulübü) , EMOK ve AUTOSPORT ortaklığıyla düzenlenen Nata Vega slalom festivali birçok kamu kurumu ve sponsorun desteğiyle, Nata Vega AVM otoparkında gerçek bir festival havasında gerçekleşecek. Gelin Cumhuriyet Bayramı’nın coşkusuyla, slalom festivalinde sizde yarışın.

Başvuru Şartları:

1.Yarışmacılar, Engelsiz Slalom Kategorisi için; H sınıfı ehliyet sahibi veya %40 ve üzeri engelli raporu ve otomobil sahibi olmak, Klasikler için, klasik otomobil ve ehliyet sahibi olmak, diğer sürücüler içinde otomobil ve ehliyet sahibi gerekmektedir.

2.Yarışmacılar, kendi otomobilleriyle kukaların arasından slalom yapacaklardır. En kısa sürede slalom pistini tamamlamak esastır. Zamanlamalara göre sıralama oluşacaktır. Kuka devirmek zamana eklenecek ceza süresi demektir. Hız değil, kukaları hatasız tamamlamak önemlidir.   (Otomobil silindir hacmi sınırlaması yoktur)

 3.Kategorilerini 1. , 2. ve 3. Tamamlayan yarışmacılar kupa ve çeşitli hediyelerle ödüllendirilecektir.

4.Engelli sürücülerden kayıt ücreti olarak 50 TL, diğer sürücülerden (Klasikler ve Diğer sürücülerden) 100 TL alınacaktır. Yarış sigortası ve yarışmacı lisansı organizasyon tarafından yaptırılacaktır.

5.Kayıtlar 28 Ekim 2015 Çarşamba gününe kadar ANOK, EMOK ve www.natavegaslalomfestivali.com internet adresinden alınacaktır.