Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında TBMM’de düzenlenen resepsiyonda bir araya geldi.

Erdoğan, görüşmeyle ilgili yaptığı açıklamada "Önümüzdeki hafta görüşeceğiz" ifadelerini kullandı.

Mermerli salonda gerçekleşen görüşmede TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, bakanlar ile grup başkanvekilleri de hazır bulundu. 

AKP Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu, CHP Lideri Özgür Özel ile TBMM'de resepsiyonun yapıldığı tören salonunun bitişiğindeki mermerli salonda çay içmeye davet ettiklerini söyledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Özgür Özel arasında ilk görüşme 15 dakika sürdü.

"Gelecek hafta tarih belirlenecek"

İstanbul Emniyet Müdürlüğü: Yakalanan silahlar Teşkilat dizisine ait İstanbul Emniyet Müdürlüğü: Yakalanan silahlar Teşkilat dizisine ait

CHP lideri Özgür Özel görüşmenin ardından gazetecilerin sorusu üzerine, "Hasan Bey'le bizim Özel Kalem görüşecekler, gelecek hafta içinde uygun bir tarih belirlenecek. Salı günü zaten Meclis Başkanımızla sözleşmiştik, görüşecektik. Sayın Cumhurbaşkanıyla da iki özel kalemin varacağı bir mutabakata göre görüşeceğiz. Bugün bayramlaşmak üzere kendisi 'İçeride bir çay içelim' dedi. Çayımızı içtik, bayramlaştık, haftaya görüşeceğiz." dedi.

A A 20240423 34356897 34356891 T B M M D E 23 N I S A N R E S E P S I Y O N U

Muhabir: Nihal Alp