ANKARA - TÜV Austria BBS tarafından ISO 9001-2008 Kalite Belgesi ile ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Kalite Belgesi, Başkan Demirel’e takdim edildi. Demirel, "Hizmet kalitemizin uluslar arası düzeyde tescil edilmesi önemli. Ancak asıl önemli olan, bizim hizmet standardımızı daha da yukarılara taşıma düşüncesine, kararlılığına ve çabasına sahip olmamızdır" diyerek, hızlı ve kaliteli hizmet verme amacından sapmayacaklarını söyledi.

Etimesgut Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, BBS yetkilileri, Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel’i ziyaret ederek kalite belgelerini takdim ettiler. BBS yetkilileri, Etimesgut Belediyesi’nde yaptıkları incelemelerin ardından kalite belgelerini almaya hak kazandığını vurgulayarak, Başkan Demirel’i tebrik ettiler.

Belge neye göre veriliyor?

Yetkililer, Etimesgut Belediyesi’nde hizmetlerin üretilmesinden vatandaşa sunulmasına kadarki bütün süreçlerin ISO 9001-2008 kalite yönetim sistemi prensipleri çerçevesinde olduğunu tespit ettiklerini belirterek, bu belgenin 3 yıl geçerliliği olduğunu ifade ettiler.

ISO 10002-2004 belgesinin de vatandaşların memnuniyetine göre verildiğini ifade eden yetkililer, Etimesgut Belediyesi’nin vatandaş memnuniyetinin sağlanması yönünde ortaya koyduğu çaba ve performanstan dolayı bu belgeyi almaya hak kazandığını belirttiler.

Editör: TE Bilisim