ANKARA - Etimesgut Belediyesi, ilkokul 4. sınıfta ve ortaokulda öğrenim gören öğrenciler için etüt merkezleri açtı. 300 çocuk merkezlerde ders görüyor. etiSEM’le de 17 yaş üstü Etimesgutlular’ı meslek sahibi yapan belediye, 7’den 70’e binlerce kişiye eğitim veriyor.

Etimesgut Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Etimesgut Belediyesi, açtığı etüt merkezleriyle öğrencilerin eğitimlerine katkı sağlıyor. etiSEM Merkez Bina ve Eryaman Etüt Merkezlerinde 300 öğrenci eğitim görüyor. Alanlarında uzman öğretmenler 4, 5, 6, 7 ve 8. sınıflara etüt hizmeti veriyor. Okul derslerini pekiştirmek, anlamadığı konuları tekrar almak isteyen öğrenciler okul dışında kalan zamanlarında soluğu etüt merkezlerinde alıyor. 12’şer kişilik modern dersliklerde eğitim gören öğrencilerin derslerdeki başarısı daha da artıyor.

TEOG hazırlık

TEOG sınavları için de özel sınıfların oluşturulduğu etüt merkezlerine ilgi her geçen gün artıyor. Dershanelerin kapatılmasıyla ek ders konusunda sıkıntı yaşayan öğrenciler, çareyi etüt merkezlerinde buluyor. Etimesgut Belediyesi, öğrencilere en iyi eğitimi vererek onları geleceğe hazırlıyor.

7’den 70’e eğitim

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, ilçedeki öğrencilerin eğitimlerine katkı sağlayacak etüt programlarını bu yıl da sürdürdüklerini belirterek, "Belediye olarak eğitimi önemsiyoruz. Öğrencilerimizin daha başarılı olmaları için etüt merkezleri açtık. Her yaştan insanımızın yararlanabildiği Etimesgut Belediyesi Sürekli Eğitim ve Uygulama Merkezlerimizle insanımızı meslek sahibi yapıyoruz. Tam anlamıyla 7’den 70’e hemşehrilerimizin eğitimlerine katkı sağlıyoruz" dedi.

Editör: TE Bilisim