ANKARA- Türkiye Devlet Hastaneleri ve Hastalara Yardım Vakfı (HASVAK), Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’ne, 24 bin adet dişçi hasta önlüğü bağışladı.

HASVAK Başkanı Engin Öztürk ve vakıf üyeleri, Çayyolu Rotary Kulübü tarafından HASVAK’a hibe edilen 300 rulo dişçi hasta önlüğünü Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği’ne bağışlamak için Ankara Üniversitesi Rektörlüğü'nü ziyaret etti. Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş’in makamında gerçekleşen buluşmaya Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gürkan Gür de katıldı.

Ankara Üniversitesi’nin bugün 17 Fakülte, 13 Enstitü, 1 Devlet Konservatuarı, 1 Yüksek Okul, 10 Meslek Yüksek Okulu, 41 Araştırma ve Uygulama Merkezi ve 70 bine yaklaşan öğrencisi olan bir üniversite konumuna ulaştığını belirten Rektör Prof. Dr. Erkan İbiş, üniversitenin gerçek bir halk üniversitesi olduğunu söyledi. Prof. Dr. Erkan İbiş, Ankara Üniversitesi’nin halktan ve hayırseverlerden önemli destekler aldığını, bunların büyük küçük demeden devam etmesini dilediğini ifade etti.
Editör: TE Bilisim