ANKARA - Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Kızılırmak Yerel Dernekler Federasyonu Yöneticilerini makamında konuk etti.

Çankaya Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Sivil toplum kuruluşları ile sık sık bir araya gelen Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in konukları bu kez Kızılırmak Yerel Dernekler Federasyonu Yöneticileri oldu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, sivil toplum örgütlerinin toplumun nabzını tuttuğunu belirtti.

Federasyon Genel Başkanı Ayten Gürsoy ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Çankaya Belediyesi'nin çalışmalarını takip ettiklerinin altını çizerek Taşdelen’e teşekkür etti.

Sivil toplum kuruluşları ile ortak akıl yönetim anlayışına dayanarak bir araya geldiklerini kaydeden Taşdelen, "Vatandaşa ulaşmanın en önemli yapıtaşlarından birisi olan STÖ’lerle sürekli iletişim halinde oluyoruz. Onların fikir ve önerileri bizim için çok değerli" diye konuştu. Yeni projeler hakkında da konuklarına bilgi veren Alper Taşdelen, Çankaya'yı geliştirmek için hep birlikte çalışacaklarını söyledi.