Başkent takımı kadrosunu güçlendirirken, çalışmalardaki hırslı çalışma Kasımpaşa maçı öncesi teknik direktör İbrahim Üzülmez’i mutlu ediyor

ANKARA-İkinci yarı maçlarına hırslı başlayan ve hanesine 6 puan yazdıran Gençlerbirliği, alt sıralardan kurtulmak için hırslı çalışmalar yapıyor. Kırmızı siyahlılar dünde teknik direktör

İbrahim Üzülmez nezaretinde çalışmalarda bulundu. Bu çalışmalar futbolculara daha ziyade kuvvet ve dayanıklılık üzerinde oluyor.

Boşluktan en iyi şekilde yararlanmak isteyen İbrahim Üzülmez, bu arada bazı futbolcularla da özel ilgilendi. Futbolcularının arzulu çalışmaları İbrahim Üzülmez’i mutlu ediyor. Üzülmez bu konuda şunları söylüyor:

"Elbette işimiz çok zor. İkinci yarı maçlarından en az 26 puan kazanmamız gerekiyordu. Bu 26 puandan 6 puana kavuştuk. Geri kalan 20 puanı almamız için sıkı bir çalışma düzenine girmemiz gerekiyor. Futbolcularım şimdi çalışmalardan dolayı üzülecek, ancak sezon sonunda sevinen de onlar olacak. Kasımpaşa maçında da hedefimiz üç puan olacaktır."

Bursaspor’dan Aydın Karabuilut’u kadrosuna dahil eden kırmızı siyahlılar, U21 takımında oynayan Taylan’ı da Alanyaspor’a kiralık verdi.

Editör: TE Bilisim