Galatasaray’da son 1.5 yılda sağ bek için düşünülen üç ismin bonservisine 8.2 milyon Euro (27.5 milyon TL) ödendi. Veysel satıldı, Salih kiralandı, Tarık formaya bile yaklaşamadı. Ücretinin 4.8 milyon TL’ye çıkarılması eleştirilen Sabri, mevkisinin vazgeçilmezi kaldı. G.Saray yönetimi, son 1.5 yılda sağ beki garantiye almak için yaptığı üç transferden umduğunu bulamazken, formayı giyen yine 31 yaşındaki emektar isim Sabri Sarıoğlu oldu. Bu tablo, üç ismin sadece bonservislerine ödenen 8.2 milyon Euro’nun (Bugünkü kurla 27.5 milyon TL) boşu boşuna harcanmış paralar olduğu belli.

DEVEDE KULAK Takımın en çok eleştirilen isimlerinin başında gelen Sabri’ye yapılan yüzde 113 zam çok eleştirilmiş, ücretinin 4.8 milyon TL’ye çıkarılması nedeniyle taraftarlar yönetime ateş püskürmüştü. Ancak yönetimin bu mevki için harcadığı paraların yanında bu rakam devede kulak kaldı!

SALİH'İN SATIN ALMA OPSİYONU Trabzon’da Mancini döneminde Eboue’li, Sabri’li kadroda bu bölgeye alternatif olarak gösterilen isimlerden ilk gelen Salih Dursun’du... 17 Ocak 2014’te Kayseri’den 2 milyon 750 bin Euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilen Salih’le 4.5 yıllık sözleşme imzalandı. Genç oyuncuya da bu süre içinde garanti 6.2 milyon TL ücret ödenecekti. Ancak Salih, beklentileri boşa çıkardı, 4 Temmuz 2014’te Olcan Adın’ın transferine karşılık bedelsiz olarak iki yıllığına Trabzon’a kiralandı.

Bordo-Mavililer, bu sezon sonunda 1 milyon 750 bin Euro ödemeleri halinde Salih’in bonservisini alabilecek.
Editör: TE Bilisim