Haber Merkezi - Antalya'nın Serik ilçesindeki bir otelde kampa giren Galatasaray'ın orta saha oyuncusu Fildişi Sahilili milli futbolcusu Wilfried Zaha. basın mensuplarının sorularını cevapladı. Sezon başından bu yana 47 maç oynadıklarını ve bu maçların 14-15'inde ilk 11'de forma giyme şansı bulduğunu söyleyen Zaha, "Uzunca bir süre oynayamadım. Buna rağmen 15 maça baktığımızda 9 gol attım. Sakatlıktan iyi bir geriş dönüş olduğunu düşünüyorum" dedi.

Şampiyonlar Ligi'nde forma giymenin kendisi için inanılmaz bir deneyim olduğunu belirten Zaha, "Takım olarak Avrupa'da en iyisini yaptığımızı düşünüyorum. Avrupa'nın en iyi kulüplerine karşı oynadık. Takım deneyimi de burada devreye girdi. Biz de elimizden gelenin en iyisini yaptığımız düşünüyorum. Kamplar genel olarak uzak duran oyuncuları birbirine yaklaştırır. Takımımızın Türkiye'nin en iyi takımı olduğunu düşünüyorum. Sezon sonuna kadar oyunumuzu devam ettirirsek şampiyon olacağımızı düşünüyorum." dedi.

Wilfried Zaha

Şampiyon yüzücü Dila Gençay, yeni dereceler için kulaç atıyor Şampiyon yüzücü Dila Gençay, yeni dereceler için kulaç atıyor

Daha önce yıllarca İngiltere'de oynadığını hatırlatan Zaha, herkesin sosyal medyada o dönemki performanslarını paylaştığı söyledi. Galatasaray'da 4 aylık sakatlıktan kurtularak sahaya döndüğünü belirten Zaha, "O performans 10 yıllık bir çalışma ile olmuştu. Her şey bir anda olmuyor. İlk senemde Galatasaray'da yüzde 100'ümü vermem beklenemez. Bu zaman alan bir şey." dedi.

Editör: Haber Merkezi