ANKARA-Ligde ateş çemberi olarak gösterilen düşme hattında yer alan Gençlerbirliği, ara transfer için hemen hemen her futbolcuya talip oluyor. Halil Altıntop, Serdar Gürler, Serkan Balcı ve Hakan Aslantaş’tan sonra eski Fenerbahçeli Selçuk ile eski Beşiktaşlı ve Kayserisporlu Bobo’da Kırmızı Siyahlıların takip ettiği futbolcular arasında yer alıyor.

Fenerbahçe’de 12 sene oynayan ve İsviçre’nin Wil 1900 takımına transfer olan Selçuk Şahin ile görüşmelerde bulunan Başkent takımı yöneticileri, 34 yaşındaki futbolcudan cevap bekliyor. Gençlerbirliği yöneticileri eski Beşiktaşlı ve Kayserisporlu Bobo ile de temaslarını sürdürüyor. Bu futbolculara talip olan Başkent takımı yöneticileri, transferin biran evvel bitirilmesi için çaba gösteriyor. Bu futbolcularla anlaşma yapıldığı takdirde, hemen kampa katılmaları istenecek.

Bu arada çalışmalarını Antalya Serik’teki tesislerde sürdüren Gençlerbirliği futbolcuları günde iki kez antrenman yapıyor.Teknik Direktör İbrahim Üzülmez nezaretinde yapılan antrenmanlarda futbolcuların neşeli oluşları dikkat çekti. Sakatlıkları süren Doğa ve Campos ise takımdan ayrı çalışmalar yapıyor.