Teknik Direktör Mehmet Özdilek, Gaziantepspor maçında takımının uzatmalara kadar iyi durumda bulunduğunu söyledi. Ancak uzatmalarda, hem de 9 kişilik rakibi önünde peş peşe yediği gollerin sebepleri üzerinde duruyor.

ANKARA-Ligde bir türlü istikrarı elde edemeyen Gençlerbirliği, Gaziantepspor önünde uzatmalarda yediği iki gole yanıyor. Son üç dakika içinde üç puanı kaçırdıklarını söyleyen Teknik Direktör Mehmet Özdilek "Takımımım normal 90 dakika içindeki futboluna bir şey söyleyemem. Ama ne oldu ise uzatmalarda yediğimiz iki golle bir puana razı olduk. Hem de rakibimiz 9 kişi kaldığı bir zamanda alınan bu durumu sadece ve sadece gevşeklik olarak görüyorum" dedi.

İlk yarıda mükemmel bir futbol çıkardıklarını, bu durumun son 3 dakikaya kadar devam ettiğini belirten Özdilek şöyle devam etti:

"90 ncı dakikaya kadar farkı 5 veya 6 yapabilirdik. 2-0 önde iken, futbolcularım uzatmaları düşünmedi ve kötü kader bizi yakaladı. İlk yarıdaki cömertliğimiz sonunda futbolun laubaliliği kabul etmediğini bir kez daha gördük. 90 artı 1 ve 90 artı 2’de yenilen goller takımımız dağıttı. Oysa bu dakikaya kadar dağılan bir Gaziantepspor ile oynuyorduk. Buna olumsuz duruma süratli bir çare bulup, ligdeki 13 puanla 15 ncilikten yukarılara çıkmak istiyoruz." Gençlerbirliği hafta sonunda deplasmanda Medikol Başakşehirspor ile karşılaşacak.

ETİMESGUTSPOR MAÇI

Gençlerbirliği yarın saat 13.00’de Etimesgutspor ile Ziraat Türkiye kupası için karşılaşacak. Etimesgut Kemal Atatürk stadında başlayacak maçı Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek.

Editör: TE Bilisim