ANKARA-Rizespor galibiyeti ile morali bir parça düzelen Gençlerbirliği yarın saat 13.00’de 19 Mayıs stadında oynayacağı Antalyaspor maçı için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ankara’da yağan kara ve soğuğa rağmen çalışmalarını aksatmayan Kırmız Siyahlılar, dün de tesislerinde çalışma yaptı.

Zemini temizlenen antrenman sahasında oldukça neşeli görünen Gençlerbirliği futbolcuları, gripten korunmak için aşı olacak. Bu arada grip olan Stancu’nun yarın ki Antalyaspor maçında takımdaki yerini alamayacağı açıklandı.

Teknik Direktör İbrahim Üzülmez, Rizespor önünde sadece bir maç kazandıklarını,. gevşemeyeceklerini açıklayarak şunları söyledi:

"Ateş çemberinden çıkmak için artık her maça galibiyet parolası ile çıkacağız. Futbolcular arasındaki arkadaşlığın her geçen arttığını görüyoruz. Bu bir noktada Gençlerbirliği’nin iyi noktalara taşınacağının müjdesi oldu" dedi.

Bu arada, Gençlerbirliği golsüzlüğe çare bulmak için Trabzonsporlu Deniz Yılmaz’a transfer teklifinde bulundu. Bu futbolcunun durumu önümüzdeki hafta netlik kazanacak.

Bu arada Başkan İlhan Cavcav ile Teknik Direktör İbrahim Üzülmez arasındaki ilk kriz dün patladı üzülmezin El Kabir’i kadro dışı bırakma talebini Cavcav geri çevirdi.

Menejer Emrah Yıldız’ın işine son veren İlhan Cavcav, İbrahim Üzülmezin diretmesi üzerine operasyonu şimdilik erteledi.

MESAJ YAYINLANDI

Gençlerbirliği Kulübü eski Başkanlardan Vehbi Koç’un torunu Mustafa Koç’un vefatı nedeniyle dün mesaj yayınladı. Kırmızı Siyahlıların mesajı şöyle:

"Kulübümüz tarihinde çok önemli bir yere ve değere sahip eski başkanlarımızdan sayın Vehbi Koç’un aynı ismi taşıyan ünlü iş adamı, Türkiye sevdalısı Mustafa Vehbi Koç’un vefatını büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine sabırlar dileriz. Mekanı cennet olsun."
Editör: TE Bilisim