Büyükşehir Belediye Başkanı, "Bakalım kongreleri var, şirketleşme kararı alacaklar. Ben belli bir takım şartlar söyledim. Bu şartları kabul ederlerse ben sahip çıkarım dedim" açıklamasını yaptı.

ANKARA-Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankaragücü’nün yaşadığı sıkıntılı süreçten kurtulabilmesi için özellikle taraftarlardan gelen "destek" çağrılarına cevap verdi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankaragücü'nün yaşadığı sıkıntılı süreçten kurtulabilmesi için özellikle taraftarlardan gelen "destek" çağrılarına cevap verdi. Başkan Gökçek, Ankaragücü yönetimine bir takım şartlar sunduğunu, bu şartların kongrede yerine getirilmesi halinde, takıma sahip çıkabileceğini söyledi. Osmanlıspor'a iki yeni bomba transfer yaptıklarını da dile getiren Başkan Gökçek, "İleri ki günlerde duyarsınız" dedi.

TARAFTARIN GÖZYAŞLARI

Yaklaşık 250 gencin katıldığı bir toplantıda, Başkan Gökçek'in Ankaragücü'ne yaptığı katkıları ve nasıl uzaklaştırıldığını çok yakından takip ettiğini ve iyi bildiğini anlatan bir gencin gözyaşları içerisinde Ankaragücü'ne destek talebinde bulunması üzerine, Başkan Melih Gökçek, 1994 yılında ilk belediye başkanı olduğunda, "İnşallah Ankaragücü'nü şampiyon yapacağız" diyerek yola çıktığını söyledi. sayfa 15'te