Yenimahalle Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü, farklı branşlarda art arda elde ettiği başarılarla zirveyi kimseye kaptırmıyor. Bu kez de az görenler salon futbolunda büyük bir başarı elde eden kulübün B2-B3 Futsal Takımı, 2’nci ligi şampiyon tamamlayarak birinci lige yükseldi. Sporcular, kupa ve birinci lig sevinçlerini Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’la paylaştı.

Açık ara lider

Görme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Erol Sayyıdan, beraberindeki B2-B3 Futsal Takımı oyuncularıyla Başkan Yaşar’ı ziyaret etti. 10-15 Ağustos tarihleri arasında Eskişehir’de yapılan 2’nci Lig Şampiyonası’nda 14 maçın 13’ünü kazandıklarını kaydeden Sayyıdan, "B2-B3 Futsal Takımımız 2’nci Lig Şampiyonası’nda 39 puanla açık ara şampiyon oldu. 2 yıl aradan sonra yeniden birinci lige yükselmenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Spora ve sporcuya yatırıma devam

Yaşar ise görme engelli sporcuların elde ettiği başarıların kendisini iki kat daha fazla gururlandırdığını ifade ederek Futsal Takımı oyuncularını tek tek tebrik etti.

Spor alanında Yenimahalle Belediyesi’nin başarıdan başarıya koştuğunu kaydeden Yaşar, spora ve sporcuya yatırım yapmaya devam edeceklerini söyledi. Sporcularla sohbet eden Yaşar, takımın birinci ligde de aynı başarıyı göstereceğine inancının tam olduğunu sözlerine ekledi.