ANKARA- Keçiören Belediyesi hizmet kalitesinin artması ve vatandaşla ilişkilerin güçlendirilmesi yönünde adımlar atmaya devam ediyor.

Keçiören Belediyesi Evlendirme Memurluğu biriminde görevli personel, vatandaşa daha nitelikli hizmet sunmak için diksiyon kursuna giderek sertifikalarını almaya hak kazandı. Vatandaşla iletişimin daha güçlü olması için atılan bu adım sayesinde daha güzel hitap etme becerisi kazanarak kişisel gelişim yönünde önemli bir aşama kaydettiler.

Keçiören Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Keçiören Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün iş birliğinde yaklaşık 3 ay süren kursla sertifikalarını alan görevli personel bu çalışmayla ilgili "Kalitenin artırılması için atılan bu adımla motivasyonumuz da kendimize güvenimiz de arttı. Bu imkanı bize sağlayan Keçiören Belediye Başkanımız Mustafa Ak'a teşekkür ediyoruz. Bizim işimiz doğrudan iletişim olduğu için hitap yeteneğimizin de güçlü olması gerekiyordu." şeklinde konuştular. Milli Eğitim Bakanlığı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü imzalı sertifikalarını alarak işlerine bu kaliteyi yansıtacaklarını ifade ettiler.

Editör: TE Bilisim