Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav'ın tedavi için yattığı hastaneden izin alıp Sırp oyuncu Marko Milinkoviç transferini bitirdi ve hastaneye geri döndüğü ortaya çıktı.

ANKARA-Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav'ın tedavi için yattığı hastaneden izin alıp Sırp oyuncu Marko Milinkoviç transferini bitirdi ve hastaneye geri döndüğü ortaya çıktı.

Bir süredir masada olan Sırp oyuncunun menajerleri ile Gençlerbirliği yöneticileri anlaşma sağlayamadı. Bu gelişme sonrası harekete geçen İlhan Cavcav, tedavi gördüğü hastaneden izin alıp kulübe geldi ve Marko Milinkoviç'in transferini bitirdi.

YÖNETİCİLERİ FIRÇALADI

Cavcav'ın transferi bitirdikten sonra yöneticilere fırça da attığı öğrenildi. Cavcav'ın Yöneticilere "Becerip bir transferi bitiremediniz. Hasta halimle izin alıp buraya geldim." dediği öğrenildi.

TRANSFERİ KİM YAPTI?

Bu arada İlhan Cavcav'ın İbrahim Üzülmez'e "Emrah Yıldız'ı kadrona almazsan yeni sezon için seninle çalışırım" şartı koştuğu Emrah Yıldız'ın Marko Milinkoviç'in transferini yapan isim olduğu öğrenildi. Yıldız'ın bir gün önce Cavcav'ı hastanede ziyaret ettiği de gelen bilgiler arasında...

KAVGA YOK

Cavcav'ın önceki gece yöneticilerin gazetecilere verdiği yemekte yaşananlara da kızdığı öğrenildi. Cavcav'ın "Bu nasıl iş... Gazetecileri hem yemeğe davet ediyorsunuz hem de kavga ediyorsunuz" dediği ifade edildi.

Editör: TE Bilisim