ANKARA - Altındağlıların aileleri ile birlikte hoş vakit geçirebilecekleri, şehrin gürültüsünden ve iş stresinden kurtulup nefes alabilecekleri alanlara büyük önem veren Altındağ Belediyesi, her geçen gün ilçeye yeni parklar kazandırıyor. Beşikkaya Mahallesi’nde yeni bir parkın yapımına başlayan Altındağ Belediyesi, Altındağlıların yüzünü güldürmeye devam ediyor.

BEŞİKKAYA MAHALLESİ’NE BİR PARK DAHA

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki "Yıllardır Altındağ’ın gecekondularında yaşayan Altındağlıların modern konutlarla, yeşil alanlarla dünya başkentlerine yakışır bir çevrede yaşaması için çalışıyoruz. Çünkü bir kentin medeniyet göstergesinin yeşil alanlar ve sosyal donatılar olduğuna inanıyoruz. Bir kent ne kadar yeşil ise o kadar medeni, ne kadar ferah ise orada yaşayan insanlar da o kadar mutludur." dedi.

Bugüne kadar Altındağ’a altın değerinde yatırımlar kazandırdıklarını, bundan sonra da çocukların geleceği için çalışmaya devam edeceklerini vurgulayan Başkan Tiryaki, Altındağ’a yeşil alanlar kazandırmayı sürdüreceklerinin de sözünü verdi.

Altındağ’ın tüm parklarında olduğu gibi, bu parkta da temizlik ve konforun her zaman üst düzeyde tutulacağını belirten Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, parkın mahalle halkına hayırlı olmasını temenni etti.

Editör: TE Bilisim