Haber Merkezi - Ünlü yazar Hüseyin Rahmi Gürpınar’ın adnı adlı ölümsüz romanından uyarlanan ve psikolojik gerilim türündeki bir yapım olarak dikkat çeken "Cadı" filmine geri sayım başladı. Film için heyecan verici bir fragman ve afiş yayımlanırken, "Cadı" filminin 26 Nisan’da vizyona girmesi bekleniyor.

Cadi Afis

Başrollerini Furkan Andıç’ın Naşit Nefi Efendi ve Buse Meral’in Fikriye karakterlerini canlandırdığı "Cadı" filmi; zengin bir kızın zorla evlendirildiği bir adam ve yaşadığı malikane hakkındaki esrarengiz hikayeyini konu alıyor. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca; Çağdaş Onur Öztürk, Süreyya Kilimci, Elif Ürse, Manolya Maya, Hüseyin Soyaslan, Cengiz Orhonlu, Dilara Duman, Yağız Ata Dinçer, Ekin Pasvanoğlu ve Nur Sürer gibi deneyimli oyuncular da bulunuyor.

Ağrı Dağı'ndaki sulak alan Afrika'dan gelip mola veren kuşlarla hareketlendi Ağrı Dağı'ndaki sulak alan Afrika'dan gelip mola veren kuşlarla hareketlendi

Filmin müziklerini ise, daha önce "Adını Feriha Koydum" ve "İstanbullu Gelin" dizilerinde de imzası bulunan Ercüment Orkut, Cem Tuncer ve Sabina Khujaeva gerçekleştirdi.

Editör: Haber Merkezi