ANKARA - Çankaya Belediyesi ibadethanelerin bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. İlçedeki tüm ibadethanelerin eksiklerini gideren Belediye, düzenli olarak ibadethanelerin temizliğini de yapıyor.

Çankaya Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen'in hizmet konusunda herkese, her inanca, her görüşe eşitlik anlayışı, ibadethanelere destekle devam ediyor. Çankaya İlçesi'ndeki ibadethanelerin bakım, onarım ve temizlik ihtiyaçlarını gideren Belediye, içerisinde cemevi de bulunan Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Genel Merkezi'nin çatı onarımını yapıyor. Çankaya Belediyesi, ibadethanelerden gelen bank ve tente gibi ihtiyaçları da karşılıyor.

Birlik Mahallesi Çukurca Camisi Çukurambar Firdevs Camisinde bakım onarım ve temizlik hizmetini sürdüren Çankaya Belediyesi, Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Genel Merkezi’nde de çalışmalarını sürdürüyor. Dikmen’de bulunan Vakıf Merkezi’nin çatı onarımını yapan Belediye ekipleri, çatıda bulunan piramidin üzerine polikarbon kaplama yapıyor. Piramidin tamamlanmasının ardından çatının yıllar içinde yıpranmış diğer bölümlerini de onaran ekipler, su sızmalarına karşı çatı yalıtımını da yapıyor.

Editör: TE Bilisim