İSTANBUL - Kaleseramik, yenilikçi ürünleriyle UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı'na katılacak.Kale Grubu açıklamasına göre, Kaleseramik, 28. UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı'nda Çanakkale Seramik, Kalebodur ve Kale markalarının yanı sıra İtalya'da satın aldığı Edilcuoghi ve Edilgres markalarıyla yer alacak.

23-27 Şubat tarihleri arasında Tüyap İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek fuarda, İtalyan Mimar Paolo Cesaretti ve Kaleseramik Teşhir Tasarım Ekibi'nin ortak çalışması ile hazırlanan 750 metrekarelik donanımlı stantta, en yeni ürünlerin alternatif kullanım alanlarından da örnekler sunuluyor olacak.

-"Ürünlerimizi kullanıcı tercihlerine göre geliştirmeye odaklandık"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Kale Yapı Ürünleri Grubu Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Derya Ercan, bu yıl hayata geçirdikleri yenilikçi ürünlerle mekanlara yeni bir soluk getirdiklerini vurguladı. Ercan, şunları kaydetti:

"İleri teknoloji ile ürettiğimiz farklı renk, malzeme, grafik, tarz ve ebatlardaki karolarımızla birlikte vitrifiye ürün ailesi, banyo mobilyaları, armatür ve duş sistemlerine kadar geniş bir ürün grubunu kullanıcı tercihlerine göre geliştirmeye odaklandık.

Gelenekseli ve moderni incelikle birleştiren çizgileriyle estetik ve stil sahibi mekanlar oluşturan Çanakkale Seramik, mimari tasarımlara yeni bir bakış açısı kazandırarak mimarların yaratıcılığına hitap eden Kalebodur, bütünsel banyo yaklaşımı ile değişik mekan ve çözüm önerileri sunan Kale, gerçeğinden ayırt edilemeyen doğal taş görünümlü seramiklerinde İtalyan dokunuşunu yansıtan prestijli markalarımız Edilcuoghi ve Edilgres'in en yeni ürünleriyle bu yıl da sektörde fark sunacağız"

Kale'nin fuarda ziyaretçilere sunduğu en önemli yeniliklerden birinin sanal gerçeklik uygulaması olduğuna dikkati çeken Ercan, "Günümüzde dünya bambaşka bir yöne gidiyor ve her şey dijital uygulamalarla zenginleşiyor. Biz de her zaman tüketiciyi dinleyen ve onların beklentilerini dikkate alan bir firma olarak, bu değişimin sıkı takipçisi ve uygulayıcısız" ifadelerini kullandı.

-"Dijital mağazacılık devrinin kapısını aralıyoruz"

Ercan, tüketicinin banyosunu değiştirmek istediğini ama nasıl bir sonuç elde edeceğine dair belirsizliklerle dolu bir süreçten korktuğunu dile getirdi. Dijital dönüşümü, müşterilerinin bu süreci daha eğlenceli, daha keyifli ve banyolarının neye dönüşeceğinden emin olmaları için gerçekleştirdiklerini ifade eden Ercan, şu açıklamalarda bulundu:

"Bin metrekarelik alanı 2 metrekareye sığdırarak mağazalarımızı tüketicinin ayağına götürdüğümüz Oculus teknolojisiyle, kullanıcının son derece etkili olduğu bir alan yaratıyoruz. Müşterilerimize, 'bir karar vermeden önce gelin sanal gerçeklik gözlüğünden bakın' diyoruz. Çünkü beğendiği ürünleri, kendi banyosundaki yerleşimiyle, gerçek mekan derinliğinde ve canlılığında görebilen tüketici, nasıl bir banyoya sahip olacağından emin oluyor.

Tüketicinin, gözlüğü taktığında adeta içinde dolaştığı, mekanların her yerini rahatlıkla görüp inceleyebildiği Oculus uygulamasını mart ayı içinde tüm Kale mağazalarında kullanıma sunacağız. Kullanıcıya benzersiz bir deneyim sunduğumuz Kale 360 ile entegre olan bu uygulamayla, dijital mağazacılık devrinin kapısını aralıyoruz."